Transisitor amp

Thread Starter

esrman66

Joined Dec 29, 2014
18
I made the amp shown in the transistor biasing video and the voltages Are just about right but the output waveform looks like its amplifying but looks like it has noise or something on it.

I did use a MPSA06 instead of the 2n2222 he showed.

Does anyone know how to contact the author of that video?

Howie
 

ErnieM

Joined Apr 24, 2011
7,996
If you have nothing else the "PRT SCN" button captures your entire monitor screen. You can then paste that into MS Paint, crop out the parts of the screen you don't want, save that file and upload it here.
 

Thread Starter

esrman66

Joined Dec 29, 2014
18
If you have nothing else the "PRT SCN" button captures your entire monitor screen. You can then paste that into MS Paint, crop out the parts of the screen you don't want, save that file and upload it here.
Thats what I meant.How to upload off computer to this forum?
 

GopherT

Joined Nov 23, 2012
7,983
If you have nothing else the "PRT SCN" button captures your entire monitor screen. You can then paste that into MS Paint, crop out the parts of the screen you don't want, save that file and upload it here.
If you hold the ALT key before pressing the Prt Scn KEY, Windows will only 'print' (copy) the active window.
 

Thread Starter

esrman66

Joined Dec 29, 2014
18
I forgot to tell you that I changed the circuit from one breadboard to a fresh one as the original was way overcrowded with projects.

Now it doesn`t seem to have any noise but the waveform is not correct.
 

Thread Starter

esrman66

Joined Dec 29, 2014
18
Notice the one at 39MghZ does have some thing that looks like noise or distortion.

The top traces are the signal at the input of the amp.
 
Top