PHILIPS 43PFT4002 /05

Thread Starter

Cesco77

Joined May 23, 2022
307
Hi, could you please help me with this TV set, I have problem with backlight! I have install on this TV a new set of backlight (led strip) because the original one was blue tinted, but the new led doesn't power up! , so I thought that was the new led that wasn't working, and i tried to put back the old strips to see if they still working, but nether those old led strip that was working before now stop working, when you push the power button i can see them fleshing for fraction of second but nothing alse....By reading on this forum I get a second hand power supply because some people suggest that the power supply could be the cause, but it's still not working, it does the same of the old one! Before I change the blue tinted led the TV was working perfectly, what can it be wrong? Please if you someone could help because I'm stuck now, could be the main board?
 
Last edited:

twohats

Joined Oct 28, 2015
453
Have you damaged the connections? They can be very fragile.
Check with a magnifying glass.
Please post clear pictures of connections.
Good luck...........
 

Thread Starter

Cesco77

Joined May 23, 2022
307
Have you damaged the connections? They can be very fragile.
Check with a magnifying glass.
Please post clear pictures of connections.
Good luck...........
Thank you, I sort it out, was the new led which i get from AlyExpress not working! I connected this type of LED and now it works
 

Attachments

Top