What's going on with the forum layout?

Discussion in 'Feedback and Suggestions' started by DerStrom8, Jul 9, 2012.

  1. DerStrom8

    Thread Starter Well-Known Member

    Feb 20, 2011
    2,428
    1,333
    Hey, AAC just started doing this to me this morning. Any idea what's going on?

    what..JPG

    Thanks!

    Regards,
    Matt
     
  2. Wendy

    Moderator

    Mar 24, 2008
    21,094
    2,800
    I notice it refers to a forum search. I assume you didn't do a search?
     
  3. bertus

    Administrator

    Apr 5, 2008
    17,395
    3,123
    Hello,

    It looks like that the CSS file has not loaded correctly.
    Also there is a broken image visible.
    Normaly a refresh of the page should hlep.

    Bertus
     
    Last edited: Jul 10, 2012
  4. DerStrom8

    Thread Starter Well-Known Member

    Feb 20, 2011
    2,428
    1,333
    I clicked "New Posts", which is considered a search. Then it brings up the page with odd spacing, broken images, etc.

    Thanks Bertus. I tried a refresh and it didn't seem to do any good. It's been doing this for a couple days now....
     
  5. Georacer

    Moderator

    Nov 25, 2009
    5,151
    1,266
    Did you try to clear your browser cache?
     
  6. Wendy

    Moderator

    Mar 24, 2008
    21,094
    2,800
    I looked at just now, from here it looks OK. Try a second computer, just for starters, then we look at browsers. I never use the feature, so I am not familiar with it.
     
  7. DerStrom8

    Thread Starter Well-Known Member

    Feb 20, 2011
    2,428
    1,333
    Just tried that yesterday evening, as I was having *more* issues with paypal. It still didn't seem to help.

    I think it must have something to do with my computer. It does the same thing for both Chrome and IE--broken images and the strange spacing. I guess it has to be on my end, if you guys aren't having the same problems.
     
  8. bertus

    Administrator

    Apr 5, 2008
    17,395
    3,123
    Hello,

    Do you use a proxy?
    Try to connect to the forum without the proxy.
    You can do that using a "portable" version of firefox, wich is part of the portable applications suite.

    http://portableapps.com/

    Bertus
     
  9. Georacer

    Moderator

    Nov 25, 2009
    5,151
    1,266
    My ISP has some issues with several sites. It loads them very slowly and images never appear. Could your ISP's proxy have decided to play rough with you?
     
  10. DerStrom8

    Thread Starter Well-Known Member

    Feb 20, 2011
    2,428
    1,333
    I'm not sure, to be honest. I'll give it a try, though :)

    Could be. My ISP can't seem to really do anything right :rolleyes:
     
  11. Wendy

    Moderator

    Mar 24, 2008
    21,094
    2,800
    It sounds like your computer could be infected. Even the possibility is not good.

    MajorGeeks.com has a free (some of it shareware) suite of programs you might want to consider running. You will loose all your cookies, but they are very good with helping to clean out malware.
     
    DerStrom8 likes this.
  12. Markd77

    Senior Member

    Sep 7, 2009
    2,803
    595
    It's also worth checking your routers settings for DNS server, some malware can change this especially if you haven't changed the default password. Check the addresses against what your ISP recommends.
    I connect to mine by putting 192.168.0.1 into the browser, but the method varies from router to router.
    You could download Ubuntu or other Linux and run from a CD. This would get around any problems with the Windows install.
     
    DerStrom8 likes this.
  13. MrChips

    Moderator

    Oct 2, 2009
    14,900
    4,449
    Are you a victim of the dcwg glitch?
     
  14. DerStrom8

    Thread Starter Well-Known Member

    Feb 20, 2011
    2,428
    1,333
    Thankfully, no. I checked it using the link provided in Loosewire's "protect your computer" thread, and I'm safe.
     
Loading...