Bug in adding images to posts.

Thread Starter

Lysol

Joined Mar 12, 2008
4
Hi there.

I was recently trying to add four image thumbnails, as links to their larger original size. When submitting to edit, it alerted me that I was including six images of the four allowed. I went back and check the BBCode that I was using, and I indeed only had 4 image tags.

Just thought you should know, thank you :).

Notes:
1) Happens when editing, not sure if this error occurs when posting original topics.
2) Topic I was trying to edit is located at http://forum.allaboutcircuits.com/showthread.php?p=59672&posted=1#post59672
3) Was able to add the images to a post in the topic, but not the original topic post.
 

Dave

Joined Nov 17, 2003
6,970
Thanks for the feedback Lysol. I will have a look at the forum settings, but from what I can infer from your post this very well could be a bug with the vBulletin software. I will check over at the vBulletin site.

thingmaker3, your pictures don't work.

Dave
 

thingmaker3

Joined May 16, 2005
5,084
My apology for ambiguity. I removed the pictures prior to final post. "Preview Post" option resulted in described error when I had four img tags, or when I had three emotions and one img tag. Four emoticons by themselves do not trigger the bug.
 

Dave

Joined Nov 17, 2003
6,970
My apology for ambiguity. I removed the pictures prior to final post. "Preview Post" option resulted in described error when I had four img tags, or when I had three emotions and one img tag. Four emoticons by themselves do not trigger the bug.
Thanks for the clarification, I will have a play around with the settings when I get home from work to see what affect that has.

Dave

TEST:




 

Dave

Joined Nov 17, 2003
6,970
I cannot replicate this using an admin or standard member account. There appears to be nothing awry with the settings.

Let me investigate further.

Dave
 

Dave

Joined Nov 17, 2003
6,970
Does the error message state something like the following:

You have included 6 images in your message. You are limited to using 4 images so please go back and correct the problem and then continue again.

Images include use of smilies, the vB code tag and HTML <img> tags. The use of these is all subject to them being enabled by the administrator.[/QUOTE]

If so, I think this is related to smilies.

Dave
 

Dave

Joined Nov 17, 2003
6,970
Thanks for the feedback. Having looked through the issue I still believe it is because smilies are IMG files stored locally on the AAC server - when you add a smilie (emoticon) it counts towards your IMG count of 4. Having discussed this over PM, there are instances where their still appears to be a bug, even if I cannot replicate it.

I will raise this over at vBulletin.com

Thanks.

Dave
 
Top