Unable to attach files

Discussion in 'Feedback and Suggestions' started by rabhishek91, May 5, 2013.

  1. rabhishek91

    Thread Starter Member

    Feb 14, 2013
    51
    1
    Hi everyone.
    I am unable to attach files from past 2 days. I tried many times but manage attachments is not working.
    Please help.:confused:
     
  2. bertus

    Administrator

    Apr 5, 2008
    15,645
    2,344
    Hello,

    What happens excactly?
    Are you using another or updated browser?
    Is the pop-up blocker not allowing the manage attachments window to open?

    Bertus
     
    Last edited: May 5, 2013
  3. shortbus

    AAC Fanatic!

    Sep 30, 2009
    4,004
    1,525
    Can't answer for the OP, but for the last several days it has been taking 3-4 minutes for me to get the forum to connect, on uploads. Always was seconds till recently.
     
  4. THE_RB

    AAC Fanatic!

    Feb 11, 2008
    5,435
    1,305
    I tried to create a new thread in projects forum about a day ago, it would not work. It kept hanging after saying "done" but the new thread would not appear.

    It did that in two browsers, Opera and Netscap Navigator.

    I tried in a 3rd browser, a much newer version of Opera and it gave this error message;
    Error!
    Remote server or file not found

    You tried to access the address http://forum.allaboutcircuits.com/newthread.php?do=postthread&f=6, which is currently unavailable. Please make sure that the Web address (URL) is correctly spelled and punctuated, then try reloading the page.
    Make sure your Internet connection is active and check whether other applications that rely on the same connection are working.


    At the time I just assumed the forum was down for a couple of hours.
     
  5. Georacer

    Moderator

    Nov 25, 2009
    5,142
    1,266
    Thank you for taking the time to send feedback. Please keep it up so that we can pinpoint the problem.
     
Loading...