simplorer 9 simulation stop before end time-tend

Discussion in 'General Electronics Chat' started by mostafapowerelec, Nov 9, 2012.

  1. mostafapowerelec

    Thread Starter New Member

    Nov 9, 2012
    2
    0
    hi
    when I use a dynamic model in simplorer 9, the simulation stop before end time-tend!
    how can I correct it?
    thanks
     
  2. blare

    New Member

    Nov 20, 2012
    1
    0
    Hi,

    unfortunately i have the same problem as you... dont know what to do... :-(
     
  3. tshuck

    Well-Known Member

    Oct 18, 2012
    3,531
    675
    ..that's a resurrection....

    I've never used your simulation software, but I know most simulators will end if your values do not converge. Check that your circuit is stable, or try reducing your run time..
     
  4. mostafapowerelec

    Thread Starter New Member

    Nov 9, 2012
    2
    0
    hi
    this problem is resulting the simplorer 9 crack; to run the circuit completely, if your file is on hard disk, copy it on a flash then run simplorer from file on flash and if it is on flash , copy the file on hard disk then run the file from hard disk. my problem solve like this. I hope that your problem will solve too.
     
  5. Audioguru

    New Member

    Dec 20, 2007
    9,411
    896
    Wouldn't it be nice if everybody used the same SIM software (LTspice) so we all know what we are talking about? Not Multisim and not this Simplorer thing.
     
  6. Ron H

    AAC Fanatic!

    Apr 14, 2005
    7,050
    656
    Stealing software is illegal and immoral. I'm glad you're having problems.
     
Loading...