Problem with posting - blank page, nothing happening

Discussion in 'Feedback and Suggestions' started by DMahalko, Jun 22, 2012.

  1. DMahalko

    Thread Starter Senior Member

    Oct 5, 2008
    175
    14
    Occasionally when trying to post, I get a blank web page and nothing happening, no status information, nothing.

    Checking the forum list in another window, I see nothing was posted.


    Usually the URL for the page says:

    forum.allaboutcircuits.com/newthread.php?do=postthread&f=6
    http://forum.allaboutcircuits.com/newthread.php?do=postthread&f=6



    Anyone know what's wrong here?
     
  2. bertus

    Administrator

    Apr 5, 2008
    15,648
    2,347
    Hello,

    The same is happening to me.
    I will inform the administrator about this.

    Bertus
     
  3. Wendy

    Moderator

    Mar 24, 2008
    20,766
    2,536
    I have never had it happen, but I am aware stuff slips in. What browsers and internet connections are you guys using?
     
  4. Amp_noob

    New Member

    Jun 25, 2012
    5
    0

    Same problem here, I tried Firefox and Chrome.
     
  5. Georacer

    Moderator

    Nov 25, 2009
    5,142
    1,266
    The problem is usually temporary. Until it gets solved, you can PM your post to a moderator and we 'll be happy to post it in behalf of you.
     
  6. steveb

    Senior Member

    Jul 3, 2008
    2,433
    469
    Yesterday Sparky was trying to start a new thread and had that problem. I think that he found that his title was too long.

    I have no idea if this applies to anyone else, but I figured I'd mention it.
     
    Sparky49 and Georacer like this.
  7. Sparky49

    Active Member

    Jul 16, 2011
    834
    417
    Yes, as soon as I shortened the title, it posted fine.

    They symptoms were exactly as you describe, just a blank page.
     
  8. strantor

    AAC Fanatic!

    Oct 3, 2010
    4,302
    1,988
    yes the problem is that there is a character limit for the title that isn't stated and isn't set up to give you proper feedback when you exceed it. I just dumps you to a dead end and when you click back, your entire post that you typed is gone. I always copy the text of my post before I submit, just in case.
     
  9. CraziestOzzy

    New Member

    Jul 4, 2012
    5
    0
    ...guess this explains everything for this newbie...thanks for that....shorter title worked in preventing blank screen.
    Was at a loss as what was going on with the submission of my first post, so had to repost on another forum elsehwhere thinking thise site was not happy with me :rolleyes:

    Latest Firefox 12.0 user here
     
  10. strantor

    AAC Fanatic!

    Oct 3, 2010
    4,302
    1,988
    Welcome to AAC. Sorry your first post had to be so stressful.
     
  11. CraziestOzzy

    New Member

    Jul 4, 2012
    5
    0
    Not a drama at all mate. Saved the entire text to my first post before I hit the "submit" button :p ...been there before.
    Gave the site an hour, still the same blank screen and had a sticky in the "feedback" to see if I wasn't blind :cool:

    ...I might be an old fart, but knew my screen was blank and my glasses didn't need an upgrade.
     
  12. bertus

    Administrator

    Apr 5, 2008
    15,648
    2,347
    Hello,

    I have noticed that when the title is to long ( > 20 characters) I get a blank page.
    When using the shorter titel I can create the new threads.

    Bertus
     
  13. Wendy

    Moderator

    Mar 24, 2008
    20,766
    2,536
    How about modifying a title? What level of user do you have to be before that is allowed?
     
  14. bertus

    Administrator

    Apr 5, 2008
    15,648
    2,347
    Hello,

    Probably the posibility to change the title will appear at the 10 posts limit.
    Also the posibility to delete posts will appear then.

    Bertus
     
  15. Georacer

    Moderator

    Nov 25, 2009
    5,142
    1,266
    I submitted a new thread with a title 30 characters long successfully. The problem isn't global.
     
Loading...