New Member

Discussion in 'Off-Topic' started by nzCdog, Feb 28, 2013.

  1. nzCdog

    Thread Starter New Member

    Feb 28, 2013
    0
    0
    Hi... Corey here from Christchurch, NZ

    Not sure if this is where I'm supposed to say hello, but I'm looking forward to trawling this awesome site... cool forum! :)
     
  2. spinnaker

    AAC Fanatic!

    Oct 29, 2009
    4,887
    1,015
    No you are NOT supposed to say hello here. You will be banned!

    Just kidding. Welcome to the site. Have fun.


    And you should add yourself to the Where are you from thread.
     
  3. Conductanc3

    New Member

    Feb 28, 2013
    12
    1
    Hi folks. Hailing from Ohio USA.
     
  4. Brownout

    Well-Known Member

    Jan 10, 2012
    2,375
    998
    Welcome all.
     
  5. loosewire

    AAC Fanatic!

    Apr 25, 2008
    1,584
    435
    Welcome to the Forum,where you will get more Information than you can use,

    freeze leftovers.
     
  6. Conductanc3

    New Member

    Feb 28, 2013
    12
    1
    Hi Brownout. How long does it usually take to get a member's first post (not including in this thread) to appear in the forum? When I posted mine, I tried to "preview" it, as I would usually do on a forum, and was met with a blank white web page. I backed out and clicked "post", and got the same result. I am not even sure the post actually got posted yet. :confused: These seem to be working though, so I thought maybe it was part of the Moderator Approval process that it did that?
     
  7. thatoneguy

    AAC Fanatic!

    Feb 19, 2009
    6,357
    718
    I believe that is normal. First posts by new users are moderated due to the amount of spam received on this site.
     
  8. Conductanc3

    New Member

    Feb 28, 2013
    12
    1
    Loosewire, you made me chuckle. :) Thanks.

    Nice to meet you guys. I look forward to possibly bringing a dream of mine to life if I can get the right help to figure it out. Once that post gets going I may be on track.

    Cheers!
     
  9. nzCdog

    Thread Starter New Member

    Feb 28, 2013
    0
    0
    Thanks all :)
     
  10. bertus

    Administrator

    Apr 5, 2008
    15,648
    2,347
    Hello,

    Good to hear you like the site.
    If you have any questions, start asking.
    We will be happy to answer the questions.

    There is also the eBook, see the tabs on the top of the page.
    The eBook can be downloaded using the PDF sign at the right top on the index page of a volume.
    Did you also look at the useful websites thread:
    Useful websites for electronics (Ver. 2)
    Or the RF related links thread:
    RF related links

    Bertus
     
  11. #12

    Expert

    Nov 30, 2010
    16,321
    6,818
    I always click the, "Thanks" button for an LOL, or to mean, "I agree but I don't want to make a whole post out that fact".
     
  12. shortbus

    AAC Fanatic!

    Sep 30, 2009
    4,015
    1,531
    Where in Ohio? I'm in Youngstown (Austintown really)
     
  13. Conductanc3

    New Member

    Feb 28, 2013
    12
    1
    I would, but I don't see any Thanks button on this forum. :) I would like all forums to use them, but many don't. So where is it supposed to be showing? I am using Waterfox Browser ver 15 on Windows 7x64 Home Premium.
     
  14. Conductanc3

    New Member

    Feb 28, 2013
    12
    1
    I'm near Sandusky. I like your avatar, and remember very well seeing that icon on our electric bill when I was a kid. :)
     
    shortbus likes this.
  15. Conductanc3

    New Member

    Feb 28, 2013
    12
    1
    How many days does it typically take for a Moderator to approve a new member's first post elsewhere in the General section? Still nothing after 24 hours. :confused:
     
  16. MrChips

    Moderator

    Oct 2, 2009
    12,447
    3,363
    Post in another forum besides Off-Topic. You don't get any points for posting here.
     
  17. Conductanc3

    New Member

    Feb 28, 2013
    12
    1
    I don't think you understand my situation. I created my first post about 24 hours ago under the General forum section. When I tried to "preview" it I saw only a blank white page. I backed up and tried to "post" it, and got the same result. I am not even sure if it ever really got posted. I sent a message to the forum admin. asking to check and see if it got posted. No reply. :confused:
     
  18. Georacer

    Moderator

    Nov 25, 2009
    5,142
    1,266
    I don't think it has to do with your post count. I cannot see any related post of yours in the database.

    Try to post it once again and if it fails, PM its contents to me and I 'll mount it.
    Important: If you try to create a new thread, its title shouldn't be above 20 characters long. This is an occasional known bug.
     
  19. Conductanc3

    New Member

    Feb 28, 2013
    12
    1
    I do remember being concerned if my title was going to fit the title field, but it let me keep going as I typed. I just posted it with a shorter title and this time it seemed to work. So I guess it was the title bug issue that got me. Perhaps that issue might be added to the sticky posts for new members. ;)

    Looks like I'm up and running. I later decided it probably should have been in the Projects forum anyway, so I put it there.


    Thanks. :)
     
Loading...