network connection with sent but no receive

Discussion in 'Computing and Networks' started by jecarts, Feb 20, 2009.

  1. jecarts

    Thread Starter Member

    Feb 8, 2009
    12
    0
    helo,

    We have a computer in our laboratory section, before it works fine, but now it doesn't connect to the server or any of the computers connected in our network. The connection of that computer composed of 3 switches and 1 router. It passed through 3 switches from the main server then last is a router that connects to it. Then i have tried to change the utp then it also doesn't work. But the other computer connected with that router works fine. What maybe is the possible solution of this?????
     
  2. bertus

    Administrator

    Apr 5, 2008
    15,648
    2,347
    Hello,

    Is there a difference on software of those PC's. (firewall settings, DNS settings).

    Greetings,
    Bertus
     
  3. jecarts

    Thread Starter Member

    Feb 8, 2009
    12
    0
    Hello,

    actually we have many computers and others have different softwares and anti virus used but they connect to each other , but this one has windows 2000 os and the other is xp
     
  4. bertus

    Administrator

    Apr 5, 2008
    15,648
    2,347
    Hello,

    Did you try a ping command on both machines ?
    What is the response on both machines ?

    Greetings,
    Bertus
     
  5. jecarts

    Thread Starter Member

    Feb 8, 2009
    12
    0
    I had already solve it.... the router is the problem, thanks for the help....
     
Loading...