Is access to AAC slowing?

Discussion in 'Feedback and Suggestions' started by t_n_k, Aug 7, 2013.

  1. t_n_k

    Thread Starter AAC Fanatic!

    Mar 6, 2009
    5,448
    782
    I've noticed some ongoing issues today with significant lag when attempting to move around and look at different threads. Process just hangs and I need to exit and log in again.

    Just me?
     
  2. strantor

    AAC Fanatic!

    Oct 3, 2010
    4,302
    1,988
    I experienced it too. Also got a server down message.
     
  3. Georacer

    Moderator

    Nov 25, 2009
    5,142
    1,266
    I have been noticing lagging server responses since the last month. Not major hindrances, but still, noticeable.

    Never got a busy server message, though.
     
  4. atferrari

    AAC Fanatic!

    Jan 6, 2004
    2,648
    764
    Around here it seems OK.
     
    shortbus likes this.
  5. #12

    Expert

    Nov 30, 2010
    16,338
    6,823
    No problems here. I do get an occasional stutter of 1 or 2 seconds. Nothing I haven't seen on other sites. I just blame my ISP.
     
  6. shortbus

    AAC Fanatic!

    Sep 30, 2009
    4,015
    1,531
    Was really bad for me this morning (first time for a problem). OK this afternoon.
     
  7. DerStrom8

    Well-Known Member

    Feb 20, 2011
    2,428
    1,328
    I've never had this problem. I'll let you know if I ever do, though.

    Matt
     
  8. WBahn

    Moderator

    Mar 31, 2012
    17,768
    4,804
    Today the responsiveness has been very good for me -- probably better than normal.

    I've had intermittent problems for months that usually don't last too long and that seem consistent with the server or something along the path resetting itself or traffic just being particularly high. I would say that the rate of this has increased at least somewhat over the last couple months.

    Occasionally I will get a hang while trying to load a page and I can usually go to a different browser tab and load the page with no problem even while the first one continues to keep trying. I don't know the cause of this, though I suspect it is at least partly the fault of my browser.
     
  9. shortbus

    AAC Fanatic!

    Sep 30, 2009
    4,015
    1,531
    That's what I found, the opening in another tab, yesterday. Don't know enough about computers or working of the web to understand it though. But it must be linked to AAC, doesn't happen on the other v-Bulletin forums I go to.
     
  10. #12

    Expert

    Nov 30, 2010
    16,338
    6,823
    Strange behavior today. It's taking me 13 seconds to refresh a page, but if I just click on the shortcut to AAC forums, then Chat, it loads in a blink.
     
  11. DerStrom8

    Well-Known Member

    Feb 20, 2011
    2,428
    1,328
    It took me 5 seconds to refresh a page, but most of the time it's very quick. Not sure it's an issue with the site, anyway.
     
Loading...