1. Hypatia's Protege

    Thread Starter Distinguished Member

    Mar 1, 2015
    2,781
    1,229
    I tried logging in (on another computer) -- although it displays a screen stating that I am logged in, I cannot access my 'user panel' (attempting to do so generates an error) AND the fora do not regard me as logged in for posting purposes!:eek:

    In point of fact, were I not logged in on this machine, I would not have been able to post this message!!!:(

    Please advise ASAP!

    Desperately
    HP
     
    Last edited: Jun 15, 2015
  2. Hypatia's Protege

    Thread Starter Distinguished Member

    Mar 1, 2015
    2,781
    1,229
    Kind friends -- should I 'disappear' please make certain Admin sees this message! As it stands, I'm a power failure or crash away from 'oblivion'...
     
  3. tjohnson

    Active Member

    Dec 23, 2014
    614
    121
    I just had the exact same problem which kept me from logging in for the past half hour. I emailed AAC about it using the Contact Us page, and think it may be fixed now.
     
  4. jrap

    Administrator

    Jun 25, 2006
    961
    200
    Fixed now, thank you for the email @tjohnson. Sorry about the inconvenience
     
    tjohnson likes this.
  5. Hypatia's Protege

    Thread Starter Distinguished Member

    Mar 1, 2015
    2,781
    1,229
    Thanks! The problem has indeed been corrected! --- I assumed it owed to the 'debugging' of my username problems, however in light of @tjohnson 's info it seems to have been a general outage?

    @jrap --- Thanks!!! Everything, including login, is now in working order! :):):)

    Best regards
    HP
     
  6. #12

    Expert

    Nov 30, 2010
    16,283
    6,795
    Yep. General Failure happened (for what seems like most of an hour).
    Night owls see this occasionally as a reboot at about 1 AM, eastern USA time, but that happens in about 10 minutes.
    False alarm.
     
    Hypatia's Protege likes this.
Loading...