fluke 233 current measurement

Discussion in 'General Electronics Chat' started by cokey800, Mar 10, 2013.

  1. cokey800

    Thread Starter New Member

    Mar 10, 2013
    5
    0
    I get no readings on this meter with fluke clipon probe until about 9A wuts up with that?...reads fine after that and was cal'd at Tektronics from 9A to 400A I believe.
     
  2. spinnaker

    AAC Fanatic!

    Oct 29, 2009
    4,887
    1,015
    "Wut"?

    Wrong sub forum too.
     
  3. Wendy

    Moderator

    Mar 24, 2008
    20,766
    2,536
    I have moved this thread to a better forum, where you are more likely to get a productive response.
     
  4. cokey800

    Thread Starter New Member

    Mar 10, 2013
    5
    0
    thanks for the help...sorry I'm a newbie! don't be hatin Ha Ha does anyone have an answer for low currents not being read by a Fluke 233 with an optional current clamp? It is a 1ma=1volt..the standard clipon meters work fine. Fluke etc
     
  5. KMoffett

    AAC Fanatic!

    Dec 19, 2007
    2,574
    230
    What model Fluke clamp-on probe?

    Ken
     
  6. cokey800

    Thread Starter New Member

    Mar 10, 2013
    5
    0
    Fluke i200
     
  7. cokey800

    Thread Starter New Member

    Mar 10, 2013
    5
    0
    a fluke i200.....I meant 1ma = 1amp (current divider by 1000) in previous post...standard fare
     
  8. KMoffett

    AAC Fanatic!

    Dec 19, 2007
    2,574
    230
  9. cokey800

    Thread Starter New Member

    Mar 10, 2013
    5
    0
    yes says i200 with no s
     
  10. KMoffett

    AAC Fanatic!

    Dec 19, 2007
    2,574
    230
    At this point I'm no help. My next step would be to call or email Fluke tech support.

    Ken
     
Loading...