Dots ??

Discussion in 'Feedback and Suggestions' started by gerty, Sep 17, 2015.

  1. gerty

    Thread Starter AAC Fanatic!

    Aug 30, 2007
    1,153
    304
    Is anybody else getting these black dots on the thread title page ?
    They only seem to be on the first letter, and not every thread has one. Am I missing something ?
    Win 7 Firefox 40.0.3 dots.png
     
  2. DerStrom8

    Well-Known Member

    Feb 20, 2011
    2,428
    1,328
    Try hitting "ctrl -" a couple of times and see if they move. If they do, it's overlapping due to your zoom level. I expect that's the case anyway.

    Matt
     
  3. DerStrom8

    Well-Known Member

    Feb 20, 2011
    2,428
    1,328
    Just verified. This is what it should look like:

    upload_2015-9-17_22-34-37.png

    When the screen is squished down, or if it's zoomed too much, some of the divs will overlap, putting the dot over the text.
     
  4. gerty

    Thread Starter AAC Fanatic!

    Aug 30, 2007
    1,153
    304
    Nope..that didn't get it... Just made everything smaller. Also tried cntrl + and made it bigger.. sdots.png
     
  5. tjohnson

    Active Member

    Dec 23, 2014
    614
    121
    I can reproduce this problem with Windows 8.1 and Firefox 40.0.3. It seems like the dots only appear over the first letter of the titles of unread threads.
     
  6. gerty

    Thread Starter AAC Fanatic!

    Aug 30, 2007
    1,153
    304


    I thought that too, but not the case. If you look at the pic I posted you'll see that there's one on the thread I started (this one)..
    I don't know what the qualifier is, just like now, I seem to be stuck in the bold mode..
     
  7. DerStrom8

    Well-Known Member

    Feb 20, 2011
    2,428
    1,328
    Hmm, would have thought changing the zoom would help. How about changing your screen resolution?
     
  8. gerty

    Thread Starter AAC Fanatic!

    Aug 30, 2007
    1,153
    304
    I'm at work now, and the problem has followed me here. I cannot change resolution here, all those settings are locked. Same OS and ver of Firefox.
    I don't change resolution, sometimes zoom in, don't know what could've caused this.
     
  9. tracecom

    AAC Fanatic!

    Apr 16, 2010
    3,869
    1,393
    I am running the same setup as Gerty and am getting the same results. If I hover over the dot, the link info says that it leads to the unread posts, while if I hover over the title it does not. FWIW, I noticed it yesterday with the dots over the titles, and then a little while later the dots were back where they were supposed to be, so I assumed it was a new feature in the site software that required a little tweaking. But today, the dots are back in the wrong place.

    ETA: and I only see the dots over threads with posts that I haven't read.
     
  10. DerStrom8

    Well-Known Member

    Feb 20, 2011
    2,428
    1,328
    Some browsers treat the code differently. It could be an issue with the layout not having FF support. This would suggest poor page design, but we all know that is not an unreasonable assessment.
     
  11. jrap

    Administrator

    Jun 25, 2006
    961
    200
    This appears to be a FireFox specific css bug. (I also tested in Chrome, Safari & IE). Will do my best to get it fixed today, thanks for pointing it out @gerty.
     
    gerty and DerStrom8 like this.
  12. bertus

    Administrator

    Apr 5, 2008
    15,647
    2,346
    Hello,

    In qupzilla and konquerer the dots are also visible for unread threads in the recent posts list.

    Bertus
     
  13. JoeJester

    AAC Fanatic!

    Apr 26, 2005
    3,373
    1,157
    If you hold your mouse pointer over it ... a popup will show you the WHOLE title.

    It's a truncated page title.

    like you see at the top of this posting ....

    Title | All About Circuits
    Dots?? | All About Circuits
    Feedback and Suggestions | All About Circuits truncates to
    Feedback and Suggestions | ...

    The title exceeds the maximum tab width.
     
    Last edited: Sep 21, 2015
  14. gerty

    Thread Starter AAC Fanatic!

    Aug 30, 2007
    1,153
    304
    Don't know what happened, but it appears to be fixed now!
    Thanks to whoever fixed it.
    I changed nothing on this end, and I haven't tried my 'puter at the house..
     
  15. JoeJester

    AAC Fanatic!

    Apr 26, 2005
    3,373
    1,157
    It's not fixed ... you still have the three dots.
     
  16. DerStrom8

    Well-Known Member

    Feb 20, 2011
    2,428
    1,328
    @JoeJester , the problem wasn't the dots, the problem was that the dots were sitting over the text. The dots SHOULD be beside the title. Just not on top of it. See the original post.
     
  17. JoeJester

    AAC Fanatic!

    Apr 26, 2005
    3,373
    1,157
  18. gerty

    Thread Starter AAC Fanatic!

    Aug 30, 2007
    1,153
    304

    Sorry if I wasn't clear on that Joe..
     
  19. JoeJester

    AAC Fanatic!

    Apr 26, 2005
    3,373
    1,157
    No problem gerty.
     
  20. DerStrom8

    Well-Known Member

    Feb 20, 2011
    2,428
    1,328
    Hi Joe, my apologies if my post sounded rude. That was not my intention.

    Regards,
    Matt
     
Loading...