Dell e1909w repair

Discussion in 'Computing and Networks' started by captain fantastic, Sep 5, 2012.

  1. captain fantastic

    Thread Starter New Member

    Sep 5, 2012
    3
    0
    Hi!

    i had a problem with my monitor(dell e 1909w), when i was working suddenly the screen went black not completely black fade that i can hardly see the background and this will be solved by turn off the monitor 2 or 3 times!

    so i open the monitor and want to repair it! when i was working on inverter tow of the regulator pillars connect together and a big sparkle happen!

    i buy and changed that regulator but it not fixed!

    what should i change to fix this monitor? is there anything spoiled on the inverter board that i should fix or change?

    thanks!:)
     
  2. R!f@@

    AAC Fanatic!

    Apr 2, 2009
    8,750
    759
    Boy ! u messed up big time.

    find a way to post some pictures so I can understand ur problem.
     
  3. captain fantastic

    Thread Starter New Member

    Sep 5, 2012
    3
    0
    this is inverter board:[​IMG]
    [​IMG]
    and this:[​IMG]
    [​IMG]
    and this:
    [​IMG]
    [​IMG]
     
    Last edited by a moderator: Sep 5, 2012
  4. bertus

    Administrator

    Apr 5, 2008
    15,647
    2,346
    Hello,

    I have downloaded the pictures and uploaded them to the AAC forum.
    The images where not shown as the hosting site is not appropriate over here.
    Please post the images directly on the AAC forum.
    See this section of the FAQ on how to do this:
    Attachments and Images

    Bertus
     
  5. R!f@@

    AAC Fanatic!

    Apr 2, 2009
    8,750
    759
    OK.. Now explain clearly what kinda fault you are getting.
     
  6. captain fantastic

    Thread Starter New Member

    Sep 5, 2012
    3
    0
    The monitor doesn't turn on at all now,i changed some of the smd resistors behind the board but in case that they all burnt i could not read them clearly so if anyone can help me replace them with correct ones it'll be great,as you can see in the pic half of my board where that the colored wires are doesn't have any voltage.
    sorry for my bad english.
    thanks
     
Loading...