connectivity errors problem in layout

Discussion in 'The Projects Forum' started by vivek20055, Jan 7, 2013.

  1. vivek20055

    Thread Starter Member

    Nov 4, 2012
    88
    0
    Hi,

    I am new to pads software

    I am designing a 4 layer board for induction heating system.

    I have finished routing of the board and I am getting the connectivity errors like this.

    I am attaching the error file below

    Can anyone help me in solving these errors


    Best regards,
    Vivek Alaparthi
     
    Last edited: Jan 7, 2013
  2. mcgyvr

    AAC Fanatic!

    Oct 15, 2009
    4,770
    970
    no attachment
     
  3. vivek20055

    Thread Starter Member

    Nov 4, 2012
    88
    0
    sorry about that.I have attached it now
     
  4. mcgyvr

    AAC Fanatic!

    Oct 15, 2009
    4,770
    970
    well I don't use pads but I'd guess that you really haven't finished routing the board..It seems to indicate those are still floating and not connected to the proper nets.
     
  5. ErnieM

    AAC Fanatic!

    Apr 24, 2011
    7,388
    1,605
    What your rules check is telling you is you have some connections still unrouted. For example:

    Code ( (Unknown Language)):
    1. Isolated subnets for: +24V-PROTECTED
    2.  
    3. *** subnet # 1
    4.  U22.2 U22.1 VIA(705,870 L1)
    5.  
    6. *** subnet # 2
    7.  U7.K C1.1 VIA(60,885 L1)
    means U22.2 U22.1 and a VIA are connected to each other, U7.K C1.1 and a VIA, but these groups (subnet) need to be connected to each other.

    Does PADS have air wires, those things that indicate where connections need to be made? Turn them on and let them guide you.

    If not... seek and ye shall find.
     
Loading...