Attachments

Discussion in 'Feedback and Suggestions' started by bance, Feb 19, 2013.

  1. bance

    Thread Starter Member

    Aug 11, 2012
    315
    34
    Why is it that when I open an attachment in the forum post's, I get a new window, and when I close that attachment, I return to the post...

    But when I'm making a post, and I want to check attachments, I open them (no new window) and then close them and it closes the post window? This is very frustrating.... I've now lost two post's that took some time to make.... Can anything be done about this?

    Great forum, and very friendly but GRRRRR.....
     
  2. thatoneguy

    AAC Fanatic!

    Feb 19, 2009
    6,357
    718
    Mine open in a new tab, I can flip back and forth, only one window.

    Tab Mix Plus for firefox has the option, as does firefox itself, IIRC. Haven't used the default firefox tab management in years. I put the tabs down the left side with tree style tab, since I have a lot of horizontal pixels, but only 1200 vertical ones.
     
  3. Georacer

    Moderator

    Nov 25, 2009
    5,142
    1,266
    @bance

    What browser are you using? I don't have such problems in FF. Images open in a new tab and non supported files are downloaded.
     
  4. bance

    Thread Starter Member

    Aug 11, 2012
    315
    34
    Chromium, and middori. Although I can't recall if this happened in middori...

    And thinking about it, it wasn't an attachment but a thumbnail image.
     
  5. Georacer

    Moderator

    Nov 25, 2009
    5,142
    1,266
    Image attachments are automatically converted to thumbnails in the bottom of the post, instead of just their filename, so that's essentially the same.

    Now, about the click behaviour, I think that the webmaster can set it, but the browser has to interpret the site commands correctly too.
     
  6. bance

    Thread Starter Member

    Aug 11, 2012
    315
    34
    OK,

    This is really wierd just tried again, to make a post, add an attachment, and check it (in preview mode) and now it does open in a new tab....

    Tried with both browsers, no problem....

    Go figure!!!!

    Sorry for wasting your time:eek:

    Steve.
     
  7. Georacer

    Moderator

    Nov 25, 2009
    5,142
    1,266
    Glad it now works as intended.
     
Loading...