anybody know about car amps????

Discussion in 'General Electronics Chat' started by aespino88, May 5, 2010.

  1. aespino88

    Thread Starter Member

    Mar 31, 2010
    41
    0
    hello guys i've been trying to fix this amp for awhile now and i can't seem to find the problem. its a crunch powerzone p125.2. turns on and does not go into protection mode. i know everything is connected correct so theres not a power, ground, or remote wire error. i opened it up and theres nothing burned or no sign of something come undone or loose. i also checked the mosfet transistors and they all seem to be fine. i've also checked the rca plugs and it does get audio signal but it doesn't send any to the speaker terminals. i used to have it connect to 2 mtx 12s (it sounded pretty good) so i know it works. but its been put up a few months in the garage and now it doesn't want to work. if somebody could help me with some step by step troubleshooting or tell me other things i should check i would really appreciated. thanks
     
  2. Bychon

    Member

    Mar 12, 2010
    469
    41
    What are you using for a power supply?[​IMG]
     
  3. retched

    AAC Fanatic!

    Dec 5, 2009
    5,201
    312
    Oh jeez.

    Have you checked fuses? On board and external?
     
  4. aespino88

    Thread Starter Member

    Mar 31, 2010
    41
    0
    i had it hooked up in the car. i went and bought all new fuses so that can't be it either.
     
  5. BMorse

    Senior Member

    Sep 26, 2009
    2,675
    234
    Does the amp have Line level inputs and Low Level inputs? Have you tried swapping the source input to make sure that part of the amp is still functioning? How many channels?

    B. Morse
     
  6. aespino88

    Thread Starter Member

    Mar 31, 2010
    41
    0
    yea, i've messed with all the gains while in low pass, high pass, and both. its a 2 channel. i've also tested each channel individually and bridged.
     
  7. R!f@@

    AAC Fanatic!

    Apr 2, 2009
    8,750
    759
    Show me a picture of the amp terminal and your connection
     
Loading...