Any ideas why my TV has done this?...

Discussion in 'General Electronics Chat' started by Midsomerdave, Jun 16, 2016.

  1. Midsomerdave

    Thread Starter New Member

    May 23, 2014
    7
    0
    Hello all,
    Just wondering if anyone has a solution to my TV problem. It's an LG 19LS4R that I brought from Portugal, although I don't want to mislead you, it was playing up there too. The picture was taken while connected via HDMI cable to a laptop but it's the same whatever I connect to. Also, I can't get any sound.
    I have changed a cap on the PSU board that lo 16062016152.jpg oked 'blown' but it's made no difference. Any help/advice is appreciated.
     
  2. AlbertHall

    Well-Known Member

    Jun 4, 2014
    1,908
    379
    Have you tried a little percussive maintenance?
     
    mcgyvr likes this.
  3. dl324

    Distinguished Member

    Mar 30, 2015
    3,242
    619
    What happened to the TV between when it worked and stopped?

    Does the top third of the screen display correctly?
     
  4. mcgyvr

    AAC Fanatic!

    Oct 15, 2009
    4,769
    969
    "percussive maintenance"... Thats great!!!
     
  5. MaxHeadRoom

    Expert

    Jul 18, 2013
    10,515
    2,369
    But you have to know WHERE,! Comes with years of experience.;)
    Max.
     
  6. MaxHeadRoom

    Expert

    Jul 18, 2013
    10,515
    2,369
    Tuners's shot, possibly Lightening strike.
    Wall-Mart, $150.00
    Max.
     
  7. Midsomerdave

    Thread Starter New Member

    May 23, 2014
    7
    0
    Thanks for your replies...
    DL, nothing (as far as I know) happened to the TV and no, there's no picture at all.
    Albert, you may be right....I came across this clip on Youtube when looking for ideas...

    Worth a look chaps :) :) :)
     
Loading...