Any ETO members here also having trouble?

Discussion in 'Off-Topic' started by DerStrom8, Nov 16, 2011.

  1. DerStrom8

    Thread Starter Well-Known Member

    Feb 20, 2011
    2,428
    1,328
    Hi everyone!

    Sorry, this may seem like a strange question to put here, but I know there are some members here who are also members on Electro-Tech Online. I was wondering if anyone else is having trouble getting on ETO. It keeps giving me a database error. I would appreciate it if you let me know if you're having the same problem.

    Best wishes,
    Der Strom
     
  2. Wendy

    Moderator

    Mar 24, 2008
    20,766
    2,536
    Yep, their site is down. I used the link to contact the administrators. It has happened here in the past, so I'm not too worried. I just hope it wasn't hacked. That has also happened in the past.

    Guess you're stuck with me for the moment! :D
     
  3. DerStrom8

    Thread Starter Well-Known Member

    Feb 20, 2011
    2,428
    1,328
    Hey, thanks. Just wanted to make sure it wasn't a problem with my computer :D

    I'm very happy here. The only reason ETO is my main forum is because that's the first one I found :D You guys here at AAC are great, though, and I am proud to be a member! :)

    Thanks for the reply!
    Der Strom
     
  4. Georacer

    Moderator

    Nov 25, 2009
    5,142
    1,266
    DerStrom8 likes this.
  5. someonesdad

    Senior Member

    Jul 7, 2009
    1,585
    141
    FYI, DerStrom, it's up now, as I just logged in there...
     
  6. DerStrom8

    Thread Starter Well-Known Member

    Feb 20, 2011
    2,428
    1,328
    Hi someonesdad. Thanks, I am logged in now too. I appreciate your answers, guys :)

    Regards
     
Loading...